Post by guetursiozabel on Feb 4, 2022 14:34:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz qızılı kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Scary Teacher 3D 2022 version ▞▞▞
Cox gozel heyacanli ve goz3l oyundu bir az da qorxuludu
Bu oyuna iki Ulduz verməyimin səbəbi odur ki, bu, həqiqətən qəzəbli, lakin eyni zamanda əyləncəlidir, lakin insanların real pul ödəməsi lazım deyil, onlar sadəcə bir reklama baxmalı və ya oyun pulu ödəməlidirlər, ancaq oyun beş ulduzdur. düzəldin, reytinqimi dəyişəcəyəm
oyunun 3 Səviyədə pul lazımdır😓
💜💜 leyk sevgi
Quranaqi çox gegang oyundu
Bu oyun pisdir, çünki mən artıq 2, 4 və bəlkə də 3 səviyyələri üçün alış-veriş etmişəm. Lakin yeni yeniləmədən sonra onlar üçün yenidən ödəməli olduğumu bildirir, lakin artıq ödədiyim səviyyələrə kliklədikdə, " Xəta, siz artıq bu elementə sahibsiniz." Və heç nə baş vermir. Həm də digərlərini oynaya bilmədiyim üçün birinci səviyyəni oynamağa çalışanda yükləmə ekranı 80%-ə çatanda oyun avtomatik olaraq çökür. Odur ki, lütfən, bu nasazlığı düzəldin və bəlkə mən 5 ulduzla qiymətləndirərəm.
Mən oyunu çox sevirəm, çox gülməli və sərindir, amma arzu edirəm ki, enerjiniz yox idi, çünki çox yavaş olursunuz, ona görə də onu çıxarın, bu, gözəl oyundur
Bu oyun gözəldir amma reklamlara nifrət edirəm reklamları silə bilərsiniz
Meqabayıtını 43 edin zəhmət olmazsa
Scary Teacher 3D Simulacije trbd
Çox zəhlətökəndir, zəhmət olmasa quraşdırmayın, çökür və bir çox reklamlar var və onun sadəcə zəhləsi gedir, ona görə də quraşdırmamağı məsləhət görürəm. 9 yaşım var və mənim edəcəyim heç bir işim yoxdur.
👍👍👍💛💛💛
Bu, əla oyundur, sadəcə o qədər zəhlətökəndir ki, onlardan yalnız ikisini oynaya bilərsiniz, qalanları üçün pul ödəməlisiniz.
Scary Teacher 3D Simulator kbwu
The Survival Hunter Games 2 Δράση flw
Məncə bu oyun qorxuncdur dəqiq müəllimə adamın üstünə cumanda adam qorxur qorxur etmirəm🙄🙄👎👎👎👎👎👎
Bu yaxşı oyundur, amma başqa cür məni qıcıqlandırır, amma eybi yoxdur, amma sadəcə məni götürdüyünüz kimi deyirəm, amma onun üzünə tort atmağı xoşlayıram və sonra bu kriketlər kimi şeylər fərqli səviyyələr kimidir və Gördüyünüz kimi keçə biləcəyiniz mərhələləri siz Halloween yeniləməsi kimi görə bilərsiniz Aprel Fool yeniləmələri bütün ev alt-üst olub və mən bunu sizin üçün məhv etmək fikrində deyiləm, amma bu, çox əyləncəlidir, ona görə də bunu oxudum bunu beş ulduzla qiymətləndirin
Siz kamera nəzarətləri üçün həssaslığa nəzarət etmək üçün bir yol qoymalısınız ki, bu mənim rahatlığım üçün bir az sərtdir və mən bunu bəyənmirəm, istərdim ki, sərt hiss etmədən bir az hamar hərəkət edə bildim.
ööö
Oyun çox yaxşıdır 😊 Daha çox fəsil açmağı rədd edirəm
Dünyanın ənnn gözəl oyunudu hamıya tövsiyə edirəm suuuuupperr
Gecə yarısından sonra mətn mesajları göndərir. Dünən gecə telefonumda bir mesaj xəbərdarlığı ilə oyandım. Gecə yarısından sonra kimin mənə mesaj yazacağını düşünürdüm. Bu oyun məni oynamağa həvəsləndirdi. Aydındır ki, işi və məsuliyyəti olan hər kəs bu oyunun hədəf auditoriyası deyil.
Download Scary Teacher 3D (MOD, Unlimited Money) 5.16 ...
Android: 5.0+ | Size: 729.3 Mb | Scary Teacher 3D MOD - Your worst nightmare has come true, your evil teacher has moved to live in your
Cok pis oyunudu dünyanim en pis oyunudu buna gore ürəyim bulanır
Yauv poxa oldu açılmadı kamera varmı belli diyil amma yox bide angelanın gözünde kamera var
Əla oyundu amma gec yüklənir ona görə 3ulduz verirəm
Mən bu oyunu çox sevirəm. Kədərli, dəli, cansıxıcı və ya depressiyaya düşəndə oynayıram. Mənim bütün cihazlarımda bu proqram var!!! Məsələ burasındadır ki, əgər ödəyə bilmirsinizsə, həmişə çox qatlı ola bilərsiniz... siz ya xanım T, ya da onun xüsusi qutusunu götürən oğru olacaqsınız !!!×○×○
Bu, mənim üçün geridə qalır. Wifi işləyir, amma joystiği hərəkət etdirəndə tərpənməzdim. Bu, müəyyən səviyyələrdə mənim üçün ƏLAVƏ çətinləşdirir. Mən yalnız gecikmə səbəbindən səhər yeməyini məhv etdiyim səviyyəyə çatdım. Bundan əlavə, olduqca yaxşıdır. Əgər gecikmə dayansaydı, bu, 110% ən yaxşı oyun olardı.
Yaxsidi amma yarsina qeder oynamaq olur ondan sonra oynamaq olmur
Scary Teacher 3D is a free Android-based adventure game with scary themes. The main antagonist of this game is Miss T, a sadist teacher
Mən çox xoşuma gəlir, zəhmli qrafika, məzəli animasiyalar və daha çox, lakin bu, HƏQİQƏTƏN GÜLMƏLƏR, super uşaqcasınadır və sadəcə... bəzi qrafikləri bəyənmirəm..
Yaxşı oyun sınamalısan, bəzi zəhlətökən şeylər var, amma tapmacalı gülməli anları var, bəzi səs-küy və rəngarəng qrafika onu sınayın.
ماتشتغل أبدا
İdarəetmələr bu qədər yavaş və səhv olmasaydı, bu oyun heyrətamiz olardı. Həm də ipucundan istifadə etməsəniz, bütün vaxt zəng səsi eşitməli olacaqsınız
Pis oyun deyil amma dünyanın gözəl oyunu papci mobile dir papci ynamiyanlar gicdıllaxdır peysərdir!
Mən yükləyirəm amma çox geqabati var ona görə yükləyə bilmirəm 😞
Mən onu silməli oldum və oyun mağazasından çıxanda quraşdırmaq üçün hər şeyi yenidən başlamalı oldum, lakin bu, əla oyundur, mənim üçün heç bir düzəliş tələb etmir.
Bu oyunu türk dilinə çevirmək olurmu?
Beyenmedim 3cu bolumde pul istiyir ama iphonelerde acilir.Samsungda yox.Oyun maraqlidi ama eynilerini oynamaqdan bezdi mmmm
Hər şey yaxşıdır, amma mənə elə gəlir ki, bu bir az daha real olmalıdır, amma məncə oyun yaxşıdır və mən bu oyunu həqiqətən tövsiyə edəcəm👍👍
Free Download Scary Teacher 3D 5.15 for iPhone and iPad
Mən hər dəfə o oyuna çıxanda öz-özünə çıxmağa davam edir. Bu, çox əsəbidir və mən də birinci versiyada bütün fəsilləri almışdım, dəyişsə də, eyni fəsillərə sahib olmalıydım. İndi onu oynamaq üçün yenidən pula ehtiyacım var. Bu axmaqdır
The story is about a genius girl and her worst high school teacher. The Scary Teacher has been threatening kids, giving physical punishment and at times
Yaxşıdı amma birazda qəribədi
Bütün epizodların kilidini açmaq üçün pul ödədim və səhv etməyə başladı və ertəsi gün onu oynamağa getdim və onu sildim, bu proqram işləmir 😡
Bu oyunu oyunu oynama
Hələ o saç tökülməsi var ey ən gülməlisi odu bu oyun papciden geşekdi mini kim Yaradıfsa alah ona sağlıq versin çox sağolun bu oyununun bir orası geşəkdiki Arvad kapsüle kısırıq ve men bunu oynadım Mb götürün yükleyin bombadi bu bombadı Sizdən çox xaiş edirem yükleyin 🥺🥺🤲
çox gözəl oyun
Bu mende açılmır görünür
Scary Teacher 3D Simulasi wmne
Scary Teacher 3D Simulation izp