Post by guetursiozabel on Feb 4, 2022 14:40:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Word Search - Word Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word Search - Word Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty glitch stamina ▞▞▞
▞▞▞ Word Search - Word Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Páči sa mi táto hra, pretože je to veľmi zaujímavá hra a mozog 🧠 hra sa mi páči 👌🤘🤘 a môžeme nazvať nové slovo a môžeme vidieť naše talenty 🐈☺️✌️♥️ Ďakujem ☺️
Word Search Puzzles game
Úžasné 👌 👏 👍. Táto hra ma šteklí a je vzrušujúca!! Veľmi zábavné a nie veľa reklám.
Slovné hry ; Words Story - Addictive Word Game 1.8.5. Great Puzzle Games ; Kelime Gezmece 1.7. BigStar Games ; Escape Room: Mystery Word 1.5.3. Worzzle Team ; Word
Páči sa mi hra f2f
Veľmi sa mi páči táto hra
Pekná aplikácia a záujem.
Pekný. Rôzne úrovne. Pekná scenéria. Jednoducho zábava.
Word Search - Word Puzzle Game Игре са речима brjc
Stiahnuť : Color By Word - Wordwise 1.5.6 APK
Zlé
puzzle n. [ˈpʌzəl] a crossword puzzle hádanka, rébus ... She soon got bored with the game. znudený, otrávený included ... They passed the time playing word.
Trénujte svoj mozog a slovnú zásobu zadarmo! Ak ste veľkým fanúšikom slovných hier, neváhajte vyskúšať našu hru! Cieľom tohto slova puzzle je
No, hra sa mi páči, ale dosť rýchlo som sa dostal na úroveň 1516, je tu množstvo opakovaní, takže to nebude trvalá aplikácia a reklamy boli jednoduché, kým som sa nedostal na vyššie úrovne, sú neustále, hlasné a nepríjemné! Začína to byť neznesiteľné. Sú príliš hlasné a rušivé, keď sa snažíte uvoľniť a potichu. Nadbytočnosť hádaniek a hrozné reklamy bohužiaľ dokazujú, že ide o dočasnú aplikáciu. Tieto reklamy sú v poslednej dobe vysoko rizikové a pravdepodobne povedú k problémom.
Recenzie ma odradili od tejto aplikácie a odinštaloval som ju
Zatiaľ je to v poriadku, zatiaľ bez pridania
Svieža hra
The Archers 2: Stickman Game ארקייד jgkl
Veľmi dobré a poučné
Druhá úroveň, zvieratá, doslova neexistoval spôsob, ako vybrať požadované slovo. Hádanka mala iba jedno „b“ a žiadne ďalšie písmená „e“ pre slovo „včela“. Bolo by mi to jedno, až na to, že bez 100% sa nemôžete pohnúť ďalej. Ako to, že to má 4,8 hviezdičiek bez internej korektúry? Nie som ohromený, odinštalujem, prestaň platiť za svoje hviezdy...
Ak máte radi zdĺhavú reklamu, táto hra sa vám bude páčiť. Odinštalované!
Množstvo reklám
Bolo to pekné,,, milujem to 🤗🤗 to ma robí múdrym
Word Search - Word Puzzle Game Ordspill lwyt
Posielajú upozornenia, aby dostali denný darček, ale nič také neexistuje. Falošná reklama
Dobre, mal som slovo prosiť, nech nám to dovolí, ale bolo to slovo
stiahnuť Word Search - Link Puzzle Game apk najnovšiu verziu od Games Logix - najrýchlejšie - zadarmo - bezpečné pre zariadenia so systémom
Milujem hľadanie slov, toto má malé aj veľké hádanky.
Potrebuje vylepšenie.
získať rôzne slová.
Hra s nastavením mysle
Boj s otváraním hier potrebuje ďalšiu pomoc
nuda. Použite niektoré z rovnakých slov znova a znova.
Toto je už tretíkrát, čo som musel túto presnú hru odinštalovať. Veľmi sa mi však páčilo, keď táto aplikácia neustále bez problémov funguje, keď dosiahnete 1 000 bodov. Je to príjemné len na krátke časové obdobia, preto nestojí za môj čas. Falošná reklama +1000 nových hier je práve to. Mal som 2 odinštalovanie 3 krát, všetko je rovnaké: Prieskumníci, Celebrity, Mestá, Krajiny a to je asi tak všetko. Smutný smutný smutný. Trénuj svoj mozog na čo? PRESNE ROVNAKÉ PREDMETY.
Поиск слов русский Словесные игры ydh
Je to tester mozgu, vyskúšajte to sami.
stiahnuť Word Tiles : Hidden Word Search Game Game apk pre Android, Úplne nová slovná hra na vyhľadávanie vášho mozgu..