Post by pedifunhali on Mar 8, 2022 21:22:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tomb of the Mask ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tomb of the Mask IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje wiele wytrzymałości ▞▞▞
▞▞▞ Tomb of the Mask 2022 version ▞▞▞
Nieprzerywalne reklamy co dwie minuty lub abonament na poziomie 36 złotych tygodniowo to nie są opcje warte grania w to.
To fantastyczna gra. Świetna mała gra zręcznościowa dla zabicia czasu. Wszystko, co naprawdę mogę powiedzieć. Ale o Boże, monetyzacja tutaj jest przerażająca. System energetyczny jest okropny. Przepalam to wszystko w pięć minut, a kiedy to zrobię, prosi mnie o zapisanie się na subskrypcję. Do niezależnej gry zręcznościowej?! Do diabła nie! A opcja 30 USD „Bez subskrypcji” jest równie zła. Kupiłem gry, które oferują doświadczenia z innego świata za mniej. Nie polecam.
Tomb of the Mask Darbības spēles bnw
Jest jeden minus bo jak skonczom ci się serduszka to musisz mieć ileś godzin daje 4 gwiastki a tamto wszystko jest okej. ❤️.
Głupia gra. Reklamy są bardzo irytujące, ale mogę włączyć tryb samolotowy, więc nie ma to większego znaczenia. Ale poziomy naprawdę mają wzrost trudności od poziomów 3-8. To utrudnia i sprawia, że umieram. Niezbyt dobra gra. 0/10.
Musisz przestać odkładać czas na grę na poziomie 24. Mam tego dość, a jeśli nie, dam ci 0 gwiazdek i porozmawiam z ludźmi tej gry
Reklamy są do bani lepiej niż gra!!! XD
Tak dobra jak gra, monetyzacja jest okropna. Gdyby gra była prostym zgarnięciem gotówki, po prostu bym poszedł dalej, ale ta gra jest naprawdę fajna i dobrze wykonana, jeśli zignorujesz ekskluzywne maski subskrybenta op, a gra stale zachęca do oglądania reklam lub wydawania pieniędzy. A ze wszystkich cen są zbyt wysokie, aby gra była tak prosta jak ta. Naprawdę szkoda.
Uwaga! Aplikacja sama w sobie jest dobra, ale jeśli grasz w nią z internetem wwtedy nie można sterować i się wpisywać. Więc jeśli ktoś jest na najwyższym poziomie i gra z internetem do będzie prawdopodobnie działać.
Dałem temu ocenę 5 gwiazdek wcześniej, ale zmieniłem ją na jeden start ze względu na to, ile reklam teraz dodali
Gra jest fajna, ale jest zbyt wiele reklam i po każdym poziomie grasz w ich zawsze reklamę.
Świetne, ale nudne i ma podświetlone reklamy. Chce, żebyś cały czas klikał reklamy. Irytujące 🙄
Tomb of the Mask Acțiune vesn
ginę bo kupuje za 200 i ginę jak się zrespie
Ta gra jest zabawna, ale wymagająca i nie ma zbyt wielu reklam. Bardzo zabawne i rozpraszające. Świetna robota przy tworzeniu tej gry.
Supergierka
Xd
10 najlepszych aplikacji na iOS-a (iPhone) w sierpniu 2018 r. ; 5. Tomb of the Mask, 6,13 mln ; 6. QIYI, 5,47 mln ; 7. PUBG (Chinese version), 5,15
Gra jest całkiem w porządku, a mechanika jest całkiem fajna, ale sterowanie jest naprawdę denerwujące. Jeśli poruszasz się szybko dwa razy, czasami rejestruje to jako podwójne kliknięcie i marnujesz tarczę. Inną irytującą rzeczą jest to, że po kliknięciu poziomu czasami wyświetla się wyskakujące okienko zakupu, które wygląda dokładnie tak, jak wyskakujące okienko normalnego poziomu i ma przycisk zakupu dokładnie tam, gdzie normalnie znajduje się przycisk odtwarzania, często powodując przypadkowe kliknięcie przycisku zakupu. Również system energetyczny jest śmieciem.
Marble Puzzle Shoot કેઝ્યુઅલ ivtg
Dobra gra, ale zaśmiecona reklamami.
mega gra, tylko wydajcie 5zl zeby reklam nie bylo i picus glancus
Ta gra byłaby fajna, gdyby nie wszystkie reklamy, praktycznie od razu ją odinstalowałem. Każda inna rzecz jest reklamą, całkowicie rujnuje grę, jeśli chcesz, aby ludzie w to grali, umieszczaj mniej reklam i więcej treści.
Szczerze mówiąc, ta gra jest naprawdę dobra. Świetna grafika i naprawdę świetne sterowanie. I kupiłbym tę grę, nawet gdyby to było 5 dolarów. Ale absolutnie śmieszna cena 8 dolarów tygodniowo jest obrzydliwa i powinna być nielegalna, szczerze mówiąc. Ilość reklam jest przerażająca. Po każdej akcji. Skończyłeś grać 1 rundę? Ogłoszenie. Wróć? Ogłoszenie. Kliknij X w reklamie? Ogłoszenie. To jest obrzydliwe. Napraw to, a kupię twoją grę.
Bardzo fajna gra troszeczkę wkurza ale też gdy się komuś nudzi polecam w to zagrać bo zżera nudę 🤩
Powód, dla którego oceniam go na 3, ponieważ jest dużo reklam i to wszystko jest po każdym poziomie.
Bardzo fajna gra, jestem już na 125 levelu
Gra beznadzieja postać nie przechodzi się przejść do przejścia do przejściam przez co przegrywam
To bardzo fajna gra.
Gra jest niesamowita, ale nie warta ilości reklam, jedna za każdym razem: zgiń, ukończ poziom, otwórz skrzynię, podwój nagrodę w skrzyni, zdobądź tarczę, otwórz aplikację, zamknij aplikację, idź do łazienki, naciśnij klub, zdrzemnij się, wskocz do basenu, a co najgorsze, kiedy skończysz poprzednią reklamę… „Och, nie chcesz oglądać tej reklamy? No cóż, po prostu naciśnij „x” w rogu, aby rozpocząć kolejną ogłoszenie!" (Ten ostatni nie jest głupi, zdarzył się już 10 razy😑)
Super gra
Gra ogulnie fajna ale jak przegramy lub przejdę poziom to kliknięcie reklamy?!!!!!!!
Często sie zacina, jak chcesz ruszyc sie np. w bok to sie nie ruszasz.
Bardzo lubię tę grę, ale do wielu reklam i turtioul był trudny do zrobienia
Uwielbiam tę grę, ale jednocześnie absolutnie jej nienawidzę... Czasami losowo się zepsuje i nie pozwoli mi się ruszyć, więc umrę, bo nie mogę się w ogóle ruszać. A kiedy próbuję się poruszyć i nie mogę, to myśli, że klikam podwójnie i sprawia, że tracę wszystkie tarcze. Czasami mówi się też, że reklamy są niedostępne, gdy wyświetlają mi reklamy, kiedy nie pytam, ale kiedy naciskam przycisk Kontynuuj, wyświetla się komunikat, że reklamy nie są dostępne
Najgorsza gra w historii, jest taka opóźniona, zawsze prosi mnie o pieniądze i zajmuje dużo miejsca, ale fajnie się w nią gra
Kiedy „darmowa” gra prosi Cię o zapłacenie 30 USD miesięcznie (tak, to nie jest literówka, 30 USD miesięcznie) za premium, zanim jeszcze zajdziesz wystarczająco daleko, aby doświadczyć rozgrywki – Uruchom. Uciekaj daleko. I nigdy nie oglądaj się za siebie.
Super
Ta gra jest bardzo zagadkowa, świetna gra dla młodszych i starszych odbiorców, sterowanie grą jest łatwe do nauczenia, a gra jest ogólnie fajna