Post by pedifunhali on Mar 8, 2022 21:31:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Archery Battle 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Archery Battle 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече primogems ▞▞▞
▞▞▞ Archery Battle 3D 2022 version ▞▞▞
Целта е трудна за изстрел, но ви дава повече опит. Колкото повече опоненти, толкова повече преживявания си пожелавам Неделята ще ми донесе playstation за Коледа.
Това е най-добрата игра за стрелба с лък, която някога съм играл. Вярвам, че е най-добрият в Play Store. Точността на стрелките е много добра, те всъщност отиват където и да се прицелите. Давам му 5 звезди във всеки ден от седмицата.!!
Понякога, когато отворя приложението, то автоматично се връща към началния екран. Моля, решете го!
Щеше да е забавно, ако не продължаваше да казва, че моите съперници се обръщат, докато не загубя, а сега просто казва изчакване на сървъра, докато моите съперници се обърнат
Обичах тази игра, графиката, всичко е страхотно, но е нагласено. Когато някой печели много и е моят шанс да играя, той продължава да ми казва, че ВРЕМЕТО ИЗТИЧА, понякога два, три пъти подред, като добавя точки всеки път към опонента ми в Бинго. Плюс точките ми остават 54, въпреки че печеля. деинсталирам. Освен това времето на сървъра изтича много често. Освобождаваш ме, вен това се случва. Stuepppps
Наистина харесвам играта, но понякога отнема вечно да се зареди и трябва да чакаш 60 дни, за да промениш името си, като например, ако го изпишеш грешно и натиснеш бутона за комуникация на actsident, но аз обичам нещо без добавяне, което не правиш. t трябва да платите за това, защото е безплатно.
Радвам се, че най-накрая разбра какъв е проблемът! Чаках тази игра да разреши различията си. Това е твърде страхотна игра.Да не можеш да играеш е такава пародия. За мен е приятно и релаксиращо. В днешно време определено е страхотна игра за мен. На 72 години очите ви остаряват и координацията ви не е това, което беше преди. Така че не само е добре да се отпуснете. Но трябва да упражните. Благодаря отново. Отново се чувствам щастлив.🤗
Харесвам играта, но трябва да я поправите, ако един играч изтече, другият играч не получи своя ред, играчът с изтекъл тайм-аут печели, моля, поправете това
Тази игра е страхотна, обичам графиката и е наистина забавна, особено когато удариш точно в средата, това е страхотно
Продължавам да получавам удар, след като направя удар и ударът ми не се брои. Това е много разочароващо
Archery Battle 3D Športové hry qwdg
Бъг, в играта един на един, ако противникът нарочно изтече и не стреля, той пропуска и тях, и вас, позволявайки на противника да стреля отново, без да ви позволява да стреляте
Тази игра е гадна!!! Попаденията в играта бинго дават печелившото квадратче 90% от времето на другия играч.
Страхотна игра. БЕЗ РЕКЛАМИ!! Винаги предизвикателно. Играя всеки ден. Има повече от 2 години. Най-добрата игра, която играя.
Играта е наистина гладка, сякаш наистина можете да срещнете хубави хора и не струва толкова много, за да получите нови неща
Трябва да гледате 2 или 3 видеоклипа, а не 1, преди да получите наградите си, което започва да става много скучно.
Archery Battle 3D Sports qjf
сладка игра, беше до актуализацията, не само, че застрелях 13-те три пъти първата игра след актуализацията и тя не се брои, таблетът ми започна да се изключва по средата на играта. ако продължава така, нямам избор освен да деинсталирам.
Много релаксиращо и удовлетворяващо. Изстрелях стрели в реалния живот и обичам тези игри.!!! Продължавай да идват!!! Актуализирайте ме за най-новата си 🏹 игра 🎯.!! Аз ги обичам толкова много. Благодаря ви момчета!!!, Обичам Майк Г
Много приятен геймплей...и нивата стават трудни след известно време...което прави играта по-предизвикателна
Проклетите таймери за гърдите отново. 8 часа, за да изчистите 4-те и не си струва да играете, докато това не стане
Какво се е случило тук? Когато започнах да играя миналия месец, моят глобален рейтинг беше около 5.328.xxx. Сега моят рейтинг около 9,86x.xxx. Има милиони играчи, които се присъединяват за един месец! Но това, което ме ядосва е следното: ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ИГРАЧИ защо винаги срещах един и същ човек? Робот ли е? Не искам да играя отново роботи. Те винаги печелят! Моля, използвайте произволно играчи онлайн във вашата програма, в противен случай не е честно и губите време.Сладко е; играта ви плаща само обещаната награда за гледане на реклами на всяка 2-ра или 3-та реклама :-) Не съм виждал използвана тази тактика преди :-) Плавно движение! Все пак е готино; има една тази реклама за 9GAG, където гореща мацка в шорти скача по ръцете си за 30 секунди ;-)
Това е добра игра, но много реклами. Оценявам го.
Обичам тази игра за стрелба с лък, тя е забавна по-реалистична от повечето от тези видове игри на открито/закрито
Това е добра игра, но не мога да я играя, защото е Харам за мюсюлмани. Защото има елемента на хазарт. Така че мюсюлманите не играйте тази игра. Но за играта или е добър и най-добър 😉
Играйте 2 игри, на които съперникът изтече и не ми беше даден ход и се брои срещу мен.Актуализацията очевидно кара играчите да губят, без да имат шанс да играят
Когато самата игра даде на опонента моите точки, които спечелих, тогава беше време да я деинсталирам, нямаше смисъл да играя повече. Играта продължава да замръзва по време на мачове.
Archery Battle 3D Športové hry qwdg
Трябва да играя 1 или 2 игри. Досега, когато отворя играта сега, тя винаги ще се срива. Включване и изключване на wifi.
Много ми харесва тази игра. Но дадох само една звезда, защото когато играя играта понякога излиза сървърът за съобщения, поради това губя много игри. как да загубя играта заради съобщение? Отговор: Когато застрелям дъската, когато това съобщение дойде и то се свързваше отново в тази празнина, точката, която застрелях, не се добавя към общия ми брой точки.
Тази игра е нагласена всеки път, когато спечеля, не ми дава тези неща, ако спечелите, както ако отидете на първото ниво и спечелите, аз печеля 0, а другият играч губи 3, докато вие сте готови да спечелите 5.
Играта pay to win ме кара да губя игри в бинго непрекъснато, за да ме принуди да купувам артикули.
Това е прилично приложение Archer, започва като всяка друга игра. ТИ СИ начинаещ и си проправяш път нагоре по стълбата. Забавлявай се
Удрянето в централната точка трябва да даде повече от 10 точки, в противен случай удрянето в централната точка и близо до централната точка няма да има разлика.
Тази игра е добра, но доста наивна. Добър опит обаче
Трябва да дадете повече пари за ресто и повече рубини или смарагди, за да продължите напред, изоставайки толкова много
Това е лоша игра, това е vrry pooor много много много лоша, моля не инсталирайте това
F##ked up game, сериозно ли какво?
Играта е измама, която не винаги дава това, което купувате. Направих няколко опита да поправя това и да ме игнорират
Просто вижте класирането в играта. Ще видите играчи, които почти не са играли игри и под 60% са оглавили списъка. Прилича на измама..има още ботове..
Много яко. Вероятно е по-добре, ако можех да видя. Не е за хора с лошо зрение, но определено препоръчвам на моите приятели.
Бях развълнуван да играя тази игра, но бинго игрите са твърде далеч, за да видя номера, за който стреляте и когато бързате и спечелите, той го дава на другия играч, така че пикайте на тази игра, аз я изтривам и търся друга за изтегляне
Anh Hùng Kiếm Hành động iloo
Започна като много забавна игра. След това, след като имах малко затруднение с едно от нивата, изведнъж съм изпаднал в сърцата си и единственият начин да продължа е да ги купя. Съжалявам, няма да се случи. Деинсталирах го.
Archery Battle 3D ספורט ivv
Първата игра на стрелба с лък, която опитах. Много ми харесва. Не е точно като истинското нещо, но все пак има истинско усещане.
Надстройките са безсмислени и идват за инструментите, които са абсолютни.
Харесах играта, има около 20 часа в нея $50000 монети 🪙 и след това...... гръм! Спрях да работя, опитах всичко, за да разбера как да се върна там, откъдето спрях. Приложението ме пусна веднъж и загубих всичко 😪 сега дори няма да стартира отново. Много разочарован. Определено беше 5 звезди 🌟 сега е по-скоро като отрицателни 5 звезди. Smh